Mijn gezin en ik

Mijn gezin

Een ongeluk is snel gebeurd en schuilt vaak in een klein hoekje. We helpen je bewust te worden van de mogelijke gevaren in het dagelijkse leven zodat je jezelf en je gezin hiertegen kan beschermen.

Zo kan je je gezin beschermen tegen schade veroorzaakt aan anderen, maar ook tegen ongevallen die zich in jullie privé leven afspelen; achter het stuur, maar ook onderweg, bij mensen thuis en op vakantie.

We maken graag tijd vrij om dit alles samen met jullie te overlopen.

Mijn woning

“Belgen hebben een baksteen in de maag”… Voor velen onder ons is onze woning ons duurste bezit en belangrijkste investering in ons leven. Maar ook als huurder of verhuurder heb je alle baat bij een goede woningverzekering.

Bescherm je woning en inboedel tegen allerhande gevaren zoals brand, storm, natuurrampen, … Geef de thuis van jouw gezin de beste bescherming.

Mijn mobiliteit

Ga in alle veiligheid het dagelijkse verkeer in en plan je jaarlijkse roadtrip zonder zorgen. Of je nu kiest voor een wagen, een motor, een mobilhome, een elektrische fiets, … wij zorgen ervoor dat jullie je zorgeloos in het verkeer kunnen begeven.

Mijn gezondheid

Als je ooit met een ziekenhuisopname te maken krijgt, kom je vaak pas te weten dat er een heleboel kosten niet gedekt worden door het ziekenfonds. Ziekenhuisfacturen kunnen echter oplopen en een financiële kater bezorgen. Kijk daarom na of je goed verzekerd bent voor enige extra kosten. We bieden ook een oplossing in tandverzekeringen en verzekeringen voor ambulante kosten.

Mijn financiEle ZEKERHEID

Iedereen worstelt wel eens met het pensioenvraagstuk. Hoeveel staat de overheid ons bij na onze loopbaan en gaat dit voldoende zijn? Bereid je pensioen optimaal voor zodat je er ook met volle teugen kan van genieten.

Hoe kunnen we onze nabestaanden financieel beschermen na een overlijden? Of wat gebeurt er als we arbeidsongeschikt worden? Onvoorziene kosten komen steeds op een slecht moment.

Daarom plan je beter vooraf hoe je een comfortabele buffer kan opbouwen tegen onverwachte omstandigheden.

Mijn rechtshulp

Conflicten in het dagelijkse leven komen hoe langer hoe meer voor. Dit kan zowel een geschil met onze werkgever zijn, als een geschil met een bouwaannemer, reisorganisatie etc. De fiscale wetgever ondersteunt het aangaan van een verzekering in rechtsbijstand tegen deze geschillen. Via de belastingaangifte kan je een deel van de betaalde premie recupereren.

Samengevat

Mijn gezin

Bescherm je gezin tegen schade veroorzaakt aan anderen, maar ook tegen ongevallen die zich in jullie privé leven afspelen.

Mijn woning

Bescherm je woning en inboedel tegen allerhande gevaren zoals brand, storm, natuurrampen, …

Mijn mobiliteit

Met welk voertuig dan ook, wij zorgen ervoor dat jullie je zorgeloos in het verkeer kunnen begeven.

Mijn gezondheid

Verzeker je voor enige extra kosten als het aankomt op gezondheid.

Mijn financiele zekerheid

Plan een comfortabele buffer tegen onverwachte financiële omstandigheden, nu of later.

Mijn rechtshulp

Rechtshulp deels terugbetaald krijgen via de belastingen.

Kunnen we helpen?

Heb je vragen bij één van de punten? Aarzel niet om ze te stellen, we geven je een antwoord op maat.